Shellit.org Blogi

Shellit.org:n kuulumisia

Yrittäjän opas: Kuinka valita oikea kumppani WordPressille ja muille verkkopalveluillesi?

5.9.2024 

Yrityksen verkkosivut ovat yksi tärkeimmistä välineistä viestiä brändistäsi ja tuotteistasi maailmalle. Kun sivusto on suunniteltu ja toteutettu oikein, se tukee liiketoimintaasi ja vahvistaa yrityksesi brändiä. Mutta miten varmistat, että valitset oikean kumppanin, joka ylläpitää ja huolehtii sivustostasi? Tässä kirjoituksessa keskitymme erityisesti siihen, mitä yrittäjän kannattaa ottaa huomioon valitessaan kumppania ylläpitämään verkkopalveluita ja WordPress-sivustoasi.

1. Ymmärtääkö yhteistyökumppani tarpeesi?

yrityksen tarpeet ylläpitoon

Jokaisella yrityksellä on omat yksilölliset tarpeensa verkkopalveluiden suhteen. On tärkeää, että valitsemasi kumppani ei tarjoa ”yhden koon” webhotelliratkaisua kaikille, vaan kuuntelee juuri sinun yrityksesi tarpeita ja toiveita. Yrittäjänä sinun kannattaa etsiä kumppani, joka haluaa keskustella liiketoimintasi tavoitteista ja unelmista. Tämä ei tarkoita vain teknisten vaatimusten huomioimista, vaan myös sitä, että kumppani ymmärtää, mitä haluat saavuttaa verkkopalvelullasi ja sivustollasi. Shellit.orgin tapa toimia on hyvä esimerkki tästä. Me emme tuputa samoja ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle, vaan keskustelemme yrityksesi tarpeista ja muovaamme ratkaisut sinulle sopivaksi.

2. Rehellisyys ja avoimuus ovat kaiken A ja O

Toinen tärkeä seikka kumppania valitessa on heidän rehellisyytensä ja avoimuutensa. Etsitkö yritystä, joka myöntää, jos heidän palvelunsa ei välttämättä ole paras mahdollinen sinun tarpeisiisi? Kumppanin tulisi olla valmis kertomaan avoimesti, milloin heidän osaamisensa ja resurssinsa sopivat projektillesi ja milloin taas eivät. Tämä on merkki pitkäaikaisesta luottamuksesta ja hyvästä asiakassuhteesta.

3. Pieni mutta tehokas tiimi

Suuret tiimit ja yritykset saattavat vaikuttaa houkuttelevilta, mutta ne eivät aina tarkoita parempaa palvelua. Pienemmän, asiantuntevan tiimin etuna on usein henkilökohtaisempi palvelu, jossa tunnet tekijät nimeltä ja he ovat helpommin tavoitettavissa. Meillä Shellit.org:lla ei ole sadan hengen tiimiä, mutta asiakkaat voivat aina luottaa siihen, että palvelu on yksilöllistä ja läheistä. Tällainen henkilökohtainen lähestymistapa voi olla erittäin arvokasta, varsinkin kun tarvitset tukea tai apua nopeasti.

4. Kokemus alalta ja erityisesti WordPressistä

Yksi tärkeimmistä tekijöistä kumppania valitessa on kokemus ja asiantuntemus. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, mutta sen tehokas hyödyntäminen vaatii asiantuntemusta. On tärkeää valita kumppani, jolla on pitkä historia verkkosivustojen ja -palveluiden rakentamisesta ja joka tuntee WordPressin kuin omat taskunsa. Shellit.orgin tiimillä on laaja kokemus erilaisten verkkopalveluiden toteuttamisesta ja ylläpidosta, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin monenlaisille projekteille.

5. Pitkäaikainen kumppanuus verkkopalveluillesi

Kumppanin valinnassa on tärkeää ajatella pitkäjänteisesti. Verkkopalvelut ja niiden ylläpito ovat jatkuvaa työtä, ja tarvitset kumppanin, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä myös projektin päätyttyä. Etsi yritystä, joka tarjoaa joustavaa tukea ja on valmis kasvamaan yrityksesi mukana. Pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat paljon kumppanin luotettavuudesta ja sitoutumisesta. Esimerkiksi Shellit.orgin tarina siitä, kuinka asiakkaamme ovat päätyneet töihin meille, kertoo vahvasta ja luottamuksellisesta yhteistyöstä.

Yhteenveto

Asiantunteva webhotelli kumppani

Yrittäjänä oikean kumppanin valinta verkkopalveluiden ja WordPressin toteutukseen voi olla ratkaisevaa liiketoimintasi menestyksen kannalta. Kun valitset kumppania, kiinnitä huomiota heidän kykyynsä ymmärtää tarpeesi, olla rehellinen ja avoin, tarjota henkilökohtaista palvelua ja omata kokemusta sekä asiantuntemusta alalta. Pitkäaikainen kumppanuus luotettavan ja asiantuntevan tiimin kanssa antaa sinulle varmuuden siitä, että verkkosivustosi ja verkkopalvelusi ovat hyvissä käsissä, nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää meidän palveluistamme ammattilaisille täältä: Ammattilaisille

Löydätkö jo unelmiesi kumppanin? Yksi kysymys ja keskustelu voi olla ensimmäinen askel kohti menestyvää verkkopalvelua. Varaa tästä aika keskustelulle niin hoidetaan WordPress-sivustollesi maailmanluokan ylläpito: Varauskalenteri


Kirjoittaja

Joni Kytölä

Kirjoittaja on yksi Shellit.org:n mahtavista WordPress-velhoista ja ihka aito porilainen!




Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kirjoitukset